اخبار فولاد متیل

 جلسه افتتاحیه کانون ارزیابی فولاد متیل

با حضور مدیرعامل و جمعی از مدیران انجام شد؛

 جلسه افتتاحیه کانون ارزیابی فولاد متیل

جلسه افتتاحیه کانون ارزیابی هلدینگ فولاد متیل با حضور محمد تاجمیر ریاحی مدیرعامل و جمعی از مدیران این شرکت به همراه برخی از مدیران شرکت‌های گروه برگزار شد.

در این جلسه مدیرعامل هلدینگ فولاد متیل ضمن اشاره به ضرورت فعالیت کانون ارزیابی اظهار کرد: آموزش و ارتقاء نیروی انسانی در همه سازمان‌ها امری ضروری است و این موضوع با توجه به مأموریت‌های هلدینگ فولاد متیل، بیش از پیش احساس می‌شود.

فولاد مبارکه به عنوان سازمانی متعالی، برنامه‎‌های مدون زیادی در این زمینه دارد و فولاد متیل نیز در همین راستا به دنبال آموزش کارکنان است که این اتفاق موجب تقویت نقاط قوت و رفع نقاط ضعف کل مجموعه می‌شود.

ارتقاء و تغییر در مراکز خدماتی باید با در نظر گرفتن کارآمدی کارکنان صورت پذیرد که تشکیل کانون ارزیابی یکی از مهم‌ترین قدم‌های تحقق این اتفاق مهم است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *