اخبار فولاد متیل

ضرورت استفاده حداکثری از فرصت‌های موجود در توسعه‌ ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی کشور

به گزارش روابط عمومی هلدینگ فولاد متیل، آیین تکریم مدیرعامل سابق و معارفه مدیرعامل جدید شرکت نام‌آوران مهرصنعت فولاد با حضور مرتضی شبانی مدیر امور مجامع، ارزیابی و راهبری شرکت‌های فولاد مبارکه، محمد تاج‌میرریاحی مدیرعامل، ابراهیم دادخواه تهرانی معاون راهبری و سرمایه‌گذاری و جمعی از مدیران هلدینگ فولاد متیل برگزار شد.

در این جلسه مدیر امور مجامع، ارزیابی و راهبری شرکت‌های فولاد مبارکه با اشاره به سوابق درخشان علیرضا کاظمی مدیرعامل جدید شرکت نام‌آوران مهر صنعت فولاد اظهار کرد: امروز در کشور ما صنعت ساخت نیروگاه‌های خورشیدی از رونق خاصی برگزار است و بسیاری از شرکت‌های صنعتی کشور در این زمینه ورود کرده‌اند و این موضوع اهمیت فعالیت شرکت‌هایی چون مهر صنعت را بیشتر از قبل می‌کند.

وی گفت: گروه فولادمبارکه به عنوان یکی از بزرگترین بنگاه‌ ‌های صنعتی پیشرو نیز برای ایجاد بالغ بر 600 مگاوات نیروگاه خورشیدی برنامه ریزی کرده است و این موضوع نشان‌دهنده تعهد فولاد مبارکه به پایداری تولید و توسعه بر مبنای حفظ محیط زیست است.

مدیر امور مجامع، ارزیابی و راهبری شرکت‌های فولاد مبارکه افزود: شرکت نام‌آوران مهر صنعت فولاد نیز که طی چند روز گذشته پروژه نیروگاه خورشیدی 10 مگاواتی متیل انرژی پاک را به بهره‌برداری رساند جزء شرکت‌های موفق در این زمینه بوده و با توجه به ظرفیت‌های بازار امیدواریم با مدیریت جدید شاهد تحول در رویکردهای این شرکت باشیم.

وی همچنین در پایان صحبت‌های خود برای مدیرعامل سابق این شرکت آرزوی موفقیت کرد.

لزوم تعیین اهداف چالشی برای ادامه فعالیت مهر صنعت

مدیرعامل هلدینگ فولاد متیل نیز در ادامه با اشاره به خرید سهام شرکت نام‌آوران مهر صنعت فولاد توسط این هلدینگ در سال 1402 اظهار کرد: با توجه به چشم‌انداز هلدینگ برای حضور در بین 70 شرکت برتر کشور تا سال 1410 و ظرفیت‌های خوبی که در کشور برای ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی وجود داشت مهر صنعت به خانواده فولاد متیل اضافه شد.

وی گفت: امروز این شرکت با زحمات مدیرعامل سابق از یک شرکت دانش‌بنیان کوچک تبدیل به یک شرکت ساختارمند در ابعاد مختلف تبدیل شده و از سلامت مالی و بازرگانی برخوردار است.

تاج‌میرریاحی تصریح کرد: به خاطر وجود تمرکز برای ایجاد بالغ بر 30هزار مگاوات ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی در کشور، بازار خوبی برای شرکت‌های تولیدکننده سازه و سازندگان نیروگاه‌های خورشیدی وجود دارد و مهر صنعت نیز به عنوان شرکتی پیشرو در این زمینه باید از فرصت‌های موجود کمال استفاده را ببرد تا به اهداف خود رسیده و چشم‌انداز خود را محقق کند.

وی در پایان با اشاره به سوابق مدیرعامل جدید عنوان کرد: آقای کاظمی از مدیران خوش‌سابقه صنعت فولاد هستند و بیش از 20 سال در این صنعت تجربه دارند که امیدواریم در ادامه مسیر، گام‌هایی محکم را برای توسعه فعالیت‌های شرکت نام‌آوران مهر صنعت فولاد بردارند.

در پایان این جلسه، با اهدای لوح تقدیر از زحمات حبیب پورحسینی مدیرعامل این شرکت قدردانی شد.

گفتنی است علیرضا کاظمی مدیرعامل شرکت نام‌آوران مهر صنعت فولاد سوابقی چون مدیر مهندسی صنایع، مشاور مدیرعامل و معاون تکنولوژی و توسعه شرکت فولاد هرمزگان و رئیس هیئت مدیره شرکت فنی مهندسی فولاد مبارکه را در کارنامه خود دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *