اخبار فولاد متیل

مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت حدیدکاران لرستان

به گزارش روابط عمومی هلدینگ فولاد متیل، مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت حدیدکاران لرستان منتهی به سال مالی 30 اسفندماه 1403 با حضور سهامداران این شرکت، مدیرعامل و جمعی از مدیران هلدینگ فولاد متیل، مدیران، هیئت مدیره شرکت و بازرس قانونی برگزار شد.

ابراهیم دادخواه تهرانی معاون راهبری و سرمایه‌گذاری هلدینگ فولاد متیل در این مجمع ضمن اشاره به فعالیت‌های شرکت حدیدکاران لرستان در سال گذشته اظهار کرد: هلدینگ فولاد متیل با استفاده از دستورالعمل‌های فولاد مبارکه و تجربه سال‌های اخیر، آیین‌نامه‌های خوبی را به مراکز خدماتی ابلاغ نموده که امیدواریم با استفاده از این آیین‌نامه‌ها، شرکت‎‌های گروه سودآوری بیشتری را داشته باشند.

وی گفت: یکی از این دستورالعمل‌‌ها، رعایت نکات لازم در مورد موجودی انبار است که بر اساس ماه‌های سال و وضعیت بازار باید به صورت جدی مدیریت شود.

معاون راهبری و سرمایه‌گذاری هلدینگ فولاد متیل تصریح کرد: بازاریابی استانی یکی از مواردی است که همه ما برای همه شرکت‌ها نسبت به آن تأکید می‎‌کنیم چرا که یقین داریم با این سیاست، شرکت‌ها می‌توانند عملکرد خود را ارتقاء داده و صنایع استان خود را شکوفاتر کنند.

وی تأکید کرد: سیاست‌هایی که به شرکت‌ها اعلام می‌شود در راستای ارتقاء سودآوری مجموعه هلدینگ است و امیدواریم در نتیجه اجرای این سیاست‌های بتوانیم در سال 1410 به افق‌های مد نظر برسیم.

دادخواه عنوان کرد: افزایش خدمات در شرکت‌ها، یکی از راه‌های پایداری مراکز خدماتی است که باید در دستور کار همه مدیران عامل مراکز قرار بگیرد.

در ابتدای مجمع، پس از انجام مراحل قانونی انتخاب هیئت رییسه، مدیران شرکت حدیدکاران لرستان گزارشی از عملکرد این شرکت را ارائه کردند.

در ادامه این جلسه مسعود پناهنده مدیر امور شرکت‌های هلدینگ فولاد متیل گزارشی جامع از فعالیت‌های این شرکت را با استفاده از سامانه هوش تجاری فولاد متیل (BI) ارائه کرد.

بازرس قانونی و حسابرس مستقل شرکت نیز در ادامه گزارش حسابرس مربوط به صورت‌های مالی و عملکرد شرکت را ارائه کرد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *