اخبار فولاد متیل

قله‌های تعالی، پیش روی هلدینگ فولاد متیل

به گزارش روابط عمومی هلدینگ فولاد متیل، آیین اختتامیه ارزیابی جایزه ملی تعالی سازمانی امروز هشتم بهمن‌ماه 1403 با حضور مدیرعامل، معاونین و جمعی از مدیران و کارشناسان این هلدینگ و تیم ارزیابی جایزه برگزار شد.
محمد تاج‌میر ریاحی مدیرعامل هلدینگ فولاد متیل در این جلسه اظهار کرد: یکی از مواردی که ما به دنبال پیاده‌سازی آن در فولاد متیل هستیم فرهنگ کار و تلاش و ارتقاء است که طی سال‌های گذشته این موضوعات در بین کارکنان به بهترین نحو در حال رشد و نمو است.
وی گفت: فلسفه وجودی فولاد متیل، خلق آینده‌ای بهتر است و برای این که بتوانیم نقاط ضعف و قوت خود را در زمینه‌های مختلف متوجه شویم باید در این ارزیابی‌ها شرکت کنیم تا این آینده بهتر که موجب آبادانی کشور و ارتقاء اقتصاد می‌شود در افق‌های پیش رو از جمله افق 1410 محقق شود.
مدیرعامل هلدینگ فولاد متیل افزود: ما در هلدینگ برنامه‌های زیادی در جهت ارتقاء شرکت‌های گروه و شرکت اصلی داریم. این برنامه‌ها به‌زودی اجرایی خواهد شد و طی سال‌های آینده، فولاد متیل به طور جدی‌تری در مسیر تعالی قرار می‌گیرد.
وی خاطر نشان کرد: یکی از موضوعاتی که در این مسیر بسیار مهم است همین فرایندهای پیش ارزیابی و خودازریابی است و در این دوره با جدیت توسط ارزیاب خارج از سازمان انجام شد که چنین اتفاقاتی می‌تواند تأثیر خوبی را در ارزیابی‌ها و بهبود مستمر سازمان داشته باشد.
تاج‌میر ریاحی تصریح کرد: حرکت در مسیر تعالی، امری تدریجی است و با توجه به اینکه استراتژی‌های فولاد متیل با دقت و ظرافت تدوین شده، این هلدینگ در افق‌های پیش رو، به‌سرعت این مسیر را طی نموده و به قله‌های تعالی سازمانی نیز خواهد رسید.
وی تأکید کرد: مجموع این تجارب، درس‌آموخته‌های خوبی را برای همه ما به ارمغان می‌آورد و ما را در مسیر شناخت بیشتر نقاط قوت و ضعف، چالش‌ها، فرصت‌های سازمان و بهینه‌کاوی از سازمان‌های الگو پایدارتر و کارآزموده‌تر می‌کند.
مدیرعامل هلدینگ فولاد متیل در پایان صحبت‌های خود از پیگیری‌‌های بی‌وقفه کارکنان طی سال گذشته و تلاش‌های ارزیابان در این دوره از ارزیابی تشکر کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *